Ημερίδα με θέμα “Η ένταξη των ΑΠΕ στον ενεργειακό σχεδιασμό της Κρήτης” στις 8/12

 

Συνέντευξη τύπου για την ημερίδα “Η ένταξη των ΑΠΕ στον ενεργειακό σχεδιασμό της Κρήτης” που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης και τα Τμήματα Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης του ΤΕΕ, πραγματοποιείται στις 11 το πρωί, αύριο Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου, στα γραφεία της Περιφέρειας.

Τη συνέντευξη θα δώσουν οι αντιπεριφερειάρχες Νίκος Καλογερής και Κώστας Λαμπρινός, καθώς και οι Πρόεδροι των τοπικών Τμημάτων του ΤΕΕ, Πέτρος Ινιωτάκης και Γιάννης Στρογγυλός.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) στα Βασιλικά Βουτών Ηρακλείου, με ώρα έναρξης τις 9 το πρωί.

Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστούν καταρχάς οι θέσεις των αρμοδίων φορέων και υπηρεσιών που σχεδιάζουν και αποφασίζουν για την ένταξη των ΑΠΕ στην Κρήτη, για άμεση ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας.

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα στους τοπικούς φορείς (αυτοδιοίκηση, επιμελητήρια επιστημονικά ιδρύματα κ. α.) να εκφράσουν τις απόψεις τους και τον προβληματισμό τους και να συμβάλουν στη διαμόρφωση της θέσης της Κρητικής κοινωνίας για τις ΑΠΕ, που θα εκφραστεί μέσα από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης.

http://www.econews.gr/2012/12/05/kriti-ape-imerida-8dec12/

Speak Your Mind