Προκήρυξη διαγωνισμών για τουριστικά έργα άνω των 23 εκατ.

 

greece;jpgΔιαγωνισμούς προκηρύσσει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου, συνολικού ύψους άνω των 23 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη νέων δράσεων, τη δημιουργία ή τον εκσυγχρονισμό τουριστικών υποδομών καθώς και τη συντήρηση ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η ΕΤΑΔ προκήρυξε διαγωνισμό για την παροχή υπηρεσιών Συντήρησης και Τεχνικής Διαχείρισης της λειτουργίας των υποδομών έξι ολυμπιακών εγκαταστάσεων με προϋπολογισμό 1,54 εκατ. ευρώ. Ο διαγωνισμός αφορά τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου στο Φάληρο (300.000 ευρώ), του αθλητικού κέντρου στα Ανω Λιόσια (250.000 ευρώ), του Ιππικού Κέντρου Μαρκόπουλου (320.000 ευρώ), του αθλητικού Κέντρου στο Γουδί (150.000 ευρώ), του κωπηλατοδρομίου στον Σχινιά (250.000 ευρώ) και του πανθεσσαλικού σταδίου (270.000 ευρώ). Η διάρκεια της σύμβασης είναι για 2 χρόνια με δυνατότητα παράτασης για ακόμη 1 χρόνο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν την προκήρυξη ώς τις 5 Απριλίου και να καταθέσουν τις προσφορές τους ώς την 30ή Απριλίου. Επίσης, η ΕΤΑΔ προκήρυξε διαγωνισμό για τον εκσυγχρονισμό των αναβατήρων του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού με προϋπολογισμό 17,4 εκατ. ευρώ. Η διάρκεια της σύμβασης έχει ορισθεί στα 4 χρόνια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις προσφορές τους έως τις 16 Απριλίου. Η ΕΤΑΔ ανέθεσε έπειτα από διαγωνισμό και τη μελέτη για την αποκατάσταση του συγκροτήματος του Αχιλλείου στην Κέρκυρα έναντι 513.806 ευρώ.

O ΕΟΤ προκήρυξε διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου σε έργο με τίτλο «Σχεδιασμός και ανάπτυξη της Πύλης, προμήθεια εξοπλισμού, ανάπτυξη εφαρμογών και ψηφιακών διαδρομών και πολυμεσική ολοκλήρωση τουριστικών εμπειριών» της Πράξης «Πολυμεσική και Πολυτροπική προβολή του πολιτισμού και τουρισμού της χώρας» με προϋπολογισμό 735.300 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις προσφορές τους έως τις 2 Μαΐου. Επίσης, η υπ. Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη ενέκρινε απόφαση του Δ.Σ. του ΕΟΤ για τη δημοπράτηση του έργου «Καταφύγιο τουριστικών σκαφών στο λιμάνι Λιβαδίου στη Σέριφο» με προϋπολογισμό 3,5 εκατ. ευρώ.

Του ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΣΟΥΝΗ

Πηγή: Η Καθημερινή

Speak Your Mind