Στην Τζια θ’ ανοίξει το τρίτο του ξενοδοχείο στην Ελλάδα ο όμιλος Grace Hotels

 

gracehotelsΓια το 2015 προγραμματίζει να ανοίξει το τρίτο της ξενοδοχείο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Τζια ο όμιλος Grace Hotels, ο οποίος ξεκίνησε την ξενοδοχειακή του δραστηριότητα από τη Σαντορίνη και τη Μύκονο με δύο μονάδες αντίστοιχα.

Αυτό αναφέρουν δημοσιεύματα στον αμερικανικό Τύπο, επισημαίνοντας ότι η ξενοδοχειακή αλυσίδα από το 2014 θα έχει πλέον παρουσία σε πέντε ηπείρους. Στην Ελλάδα άνοιξε την πρώτη μονάδα πριν από, περίπου, πέντε χρόνια και μετά επεκτάθηκε στην Κίνα και στις ΗΠΑ. Πρόσφατα η αλυσίδα έκανε εγκαίνια μιας ξενοδοχειακής μονάδας στην Αργεντινή, τον Μάρτιο του 2014 προγραμματίζει να ανοίξει ένα ξενοδοχείο στον Παναμά και το Μαρόκο και τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου σχεδιάζει να λειτουργήσει ανακαινισμένο το τελευταίο της απόκτημα, το ξενοδοχείο La Margna στο κέντρο του St. Moritz στην Ελβετία. H ξενοδοχειακή αλυσίδα ανήκει στον όμιλο Libra της οικογένειας Λογοθέτη.

Στο μεταξύ, η Endeavor ενέταξε στο διεθνές δίκτυό της την εταιρεία Hotelbrain, η οποία αναλαμβάνει όλες τις φάσεις ανάπτυξης ενός ξενοδοχείου σε συνεργασία με την ιδιοκτήτρια εταιρεία. Ειδικότερα, παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης, δημιουργώντας αναγνωρίσιμα brands και αυξάνοντας παράλληλα την εμπορική τους αξία. Σήμερα η Hotelbrain συνεργάζεται με περισσότερες από 60 ξενοδοχειακές μονάδες σε Ελλάδα, Τουρκία και Λίβανο. H Endeavor βοηθά επιλεγμένους νέους επιχειρηματίες να ξεπεράσουν εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην προσπάθειά τους να αναπτυχθούν. Από το 1997 έχουν επιλεγεί επιχειρηματίες από την Endeavor σε Λατινική Αμερική, Νότιο Αφρική, Τουρκία, Αίγυπτο και Ιορδανία, οι οποίοι δημιούργησαν περισσότερες από 225.000 θέσεις εργασίας και κατέγραψαν έσοδα πάνω από 6 δισ. δολ. το 2012. Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Endeavor ίδρυσε το πρώτο της ευρωπαϊκό γραφείο στην Αθήνα.

Η Hotelbrain επιλέχθηκε στο 51ο διεθνές πάνελ επιλογής της Endeavor Global το οποίο πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Ντουμπάι. Την ελληνική εταιρεία εκπροσώπησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Πάνος Παλαιολόγος. Στο εν λόγω πάνελ αξιολογήθηκαν και επιλέχθηκαν από 24 επιχειρηματικούς ηγέτες και μέλη του διεθνές δικτύου της Endeavor, συνολικά, 29 επιχειρηματίες, εκπροσωπώντας 20 επιχειρήσεις από 12 χώρες. Για πρώτη φορά επιλέχθηκαν επιχειρηματίες από Μαϊάμι, Μαρόκο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Οι επιλεγμένοι επιχειρηματίες είναι πλέον 872 από 558 εταιρείες σε 19 χώρες.

Στο μεταξύ, η Expedia δημοσιοποίησε τους 10 πιο δημοφιλείς προορισμούς των Αυστραλών για το 2014 περιλαμβάνοντας στη σχετική Λίστα και τη Σαντορίνη. Ειδικότερα, για το νησί των Κυκλάδων αναφέρεται ότι έχει αυξηθεί η δημοτικότητά του μεταξύ των Αυστραλών τουριστών. Στη Λίστα των δημοφιλών προορισμών για τους Αυστραλούς, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται και περιοχές από την Ινδονησία, τις Φιλιππίνες, την Ιαπωνία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Βρετανία και τον Καναδά.

Του ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΣΟΥΝΗ

Πηγή: Η Καθημερινή

Speak Your Mind