Κοντά σε μεγάλα συμβόλαια για το IBC η Lamda Development

 

Πολύ κοντά σε σημαντικές συμφωνίες για την ενοικίαση μεγάλου μέρους από τα 15.000 τετραγωνικά μέτρα που υπάρχουν πίσω από το εμπορικό κέντρο Golden Hall στο κτίριο του IBC, βρίσκεται η Lamda Develompent.

Η εταιρεία που ανέλαβε πριν μερικούς μήνες τη διαχείριση του ακινήτου για 90 χρόνια, βρίσκεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ered.gr σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με μεγάλες αλυσίδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίες θέλουν να μισθώσουν χώρους στο εμπορικό κέντρο που επεκτείνεται κατά 15.000 τ.μ.

Πρόκειται για τη γνωστή αλυσίδα ενδυμάτων H&M, τα Public του επιχειρηματία Π. Γερμανού και γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εταιρείες προτίθενται να μισθώσουν καταστήματα έως και 2.000 τ.μ. η καθεμιά «γεμίζοντας» τα επιπλέον τετραγωνικά που πήρε η Lamda.

Υπενθυμίζτεαι ότι η εταιρεία έχει υποχρέωση να κατασκευάσει στον επιπλέον χώρο που απέκτησε στο IBC, μουσείο Ολυμπιακών Αγώνων έκτασης 3.000 τ.μ. Επίσης, στα σχέδιά της είναι ένας ψυχαγωγικός χώρος για το παιδί και άλλες χρήσεις.

http://www.ered.gr/gr/newInside.php?art=25817

Speak Your Mind