Νέος Γενικός Γραμματέας στον ΕΟΤ ο Π. Λειβαδάς

 

leibadasΝέος Γενικός Γραμματέας αναλαμβάνει στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) ο κ. Πάνος Λειβαδάς, πολιτικός επιστήμονας και επικοινωνιολόγος, μετά από απόφαση της υπουργού Τουρισμού κυρίας Ολγας Κεφαλογιάννη.

Η υπουργός έκανε δεκτή την Πέμπτη την παραίτηση του γενικού γραμματέα του ΕΟΤ κ. Ν. Καραχάλιου, καθώς η ρήξη των δύο πλευρών έλαβε αγεφύρωτες διαστάσεις.

Ο κ. Λειβαδάς γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών το 1983 και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Φλώριδας και στο Πανεπιστήμιο Hofstra, στις ΗΠΑ.

Οι μεταπτυχιακές του σπουδές έγιναν στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (Master το 1996 και Διδακτορικό το 2007), με αντικείμενο την «Εκλογική Συμπεριφορά».

Από το 1987 έως το 2004 εργάστηκε, ως τεχνοκράτης, στον ιδιωτικό τομέα. Τον Μάρτιο του 2004 ανέλαβε γενικός γραμματέας Ενημέρωσης στο υπουργείο Επικρατείας και αργότερα Εσωτερικών. Εργάστηκε για την Ελλάδα, μεταξύ άλλων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και την αναδιοργάνωση των γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Επίσης εργάστηκε σε θέματα που σχετίζονται  με την προβολή της Ελλάδας στην Κίνα, τις ενεργειακές συμφωνίες με Ρωσία, Βουλγαρία, Ιταλία καθώς και τη παγκόσμια επικοινωνιακή εκστρατεία για τα εγκαίνια του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=489745&wordsinarticle=Λειβαδάς

Speak Your Mind