Προσφεύγει στη δικαιοσύνη η περιφέρεια Πελοποννήσου για την Ολυμπία Οδό

 

olympiaodosΗ περιφέρεια Πελοποννήσου παραμένει σταθερή στην αδιαπραγμάτευτη θέση της για την κατασκευή της Ολυμπίας Οδού στο σύνολό της, όπως προβλέπεται στη σύμβαση παραχώρησης που έχει ψηφιστεί από το ελληνικό Κοινοβούλιο, δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, με αφορμή με τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, για τη συνέχιση κατασκευής του συγκεκριμένου αυτοκινητοδρόμου.

Ειδικότερα, υπογράμμισε ότι «οποιαδήποτε μεταβολή, εμπλοκή ή καθυστέρηση αποτελεί casus belli για την περιφέρεια Πελοποννήσου. Έχω ήδη απευθυνθεί στον πρωθυπουργό της χώρας και στον Ευρωπαίο Επίτροπο για την Περιφερειακή Ανάπτυξη κ. Γιοχάνες Χαν, ενώ βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με βουλευτές και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης του τόπου μας προκειμένου να συσπειρώσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε όποια απόφαση ληφθεί ενάντια στα συμφέροντα της Πελοποννήσου και των Πελοποννησίων πολιτών».

Επιπλέον τόνισε: «Έχω δώσει εντολή στις νομικές υπηρεσίες της περιφέρειας Πελοποννήσου να εξετάσουν όλα τα δεδομένα για το ενδεχόμενο προσφυγής στις Ελληνικές και Ευρωπαϊκές δικαστικές αρχές».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.capital.gr/News.asp?id=1689321

Speak Your Mind